Passion för maten

VÅR MISSION

Att reducera matens klimatpåverkan med
lokala, förstklassiga matvaror, och med hjälp av teknologi göra dem tillgängliga för alla.

Våra drivkrafter är vår Passion för maten, och ett djupt intresse för Teknologi och hållbarhet. Med våra premimumprodukter vill vi bidra till en omställning av allas våra tankar om vad hållbar mat betyder.

Med hjälp av egenutvecklad teknik hoppas vi så småningom att kunna ta klivet från restaurangvärlden till ännu fler middagsbord, alltid med samma fokus på kvalitet.

Vårt mål är att sätta hållbart producerad mat på de finaste tallrikarna. Vi strävar därför alltid efter att leverera de smakrikaste, färskaste skotten direkt till de köken där de ska lagas. Vi bistår gärna med vår kunskap om varje produkt, och odlar efter dina önskemål från frö till leverans

Teknologi och hållbarhet

Våra microgreens odlas inomhus och hydroponiskt (utan jord). Vi bygger och utvecklar våra egna sensorer och system för att mäta fuktighet, temperatur, vattennivå, pH och näringskoncentration. Tack vare den expertisen vi samlat in, kan vi både minska vår energiförbrukning och anpassa odlingsförhållanden individuellt för varje art – även svårodlade.


Kontakta Farmy

Kontakta oss gärna om ni vill ta en kik på hur vi odlar

 

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

Farmy

Hallgränd 6 

121 62 Johanneshov

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå