Katrinelunds gårdsprodukter

Sida

Våra produkter från gården

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett annat alternativ för dom som vill äta kyckling men inte kan göra det med gott samvete med tanke på hur det ser ut i industrin idag. Att vi kan erbjuda ett bättre alternativ och att vi kan vara stolta över hela kedjan som vi själva har full kontroll över.
Vårat kommande sortiment ( med start i sommar 21) kommer innehålla styckdetaljer;
  • Färs,
  • Rökt kyckling och hel kyckling,
  • Lever och hjärta

Om oss

Vi är en liten familj som bor på en gård utanför Vingåker, där vi driver våran vision om att föda upp kyckling småskaligt. En kyckling som haft ett bra liv, med stora ytor att röra sig på, spån, hö och halm att krafsa i. Där allt sker för hand med omsorg. Vi har endast omkring 500 kycklingar åt gången i olika åldersgrupper, vilket gör att vi har bra koll på alla individer, våra kycklingar får växa långsamt så kroppen hinner med, dom får foder två gånger per dag för att inte äta ihjäl sig, och fodret är mestadels egenodlat vete och majs, vilket ger ett mörare saftigare kött. Våra kycklingar får leva minst 8-9 veckor innan slakt. Vi är i uppstarten av vårat egna slakteri hemma på gården, vilket innebär att våra kycklingar aldrig kommer behöva transporteras, mer än när vi hämtar dom som dagsgamla.

Katrinelunds gårdsprodukter


Kontakta Katrinelunds gårdsprodukter

Kontakta oss gärna

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

Katrinelunds gårdsprodukter

Boda Katrinelund

64393 Vingåker, Sweden

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå