Bush Candy

Hemsida

Om Elin Lilja

Min kärlek för biltong tog form så fort jag landade i södra Afrika i min ungdom. Jag hade aldrig smakat något godare och produkten fastnade hos mig. Jag flyttade tillbaka till Sverige och livet och familjen tog form. Men jag såg alltid till att återkomma till Sydafrika och få min dos av biltong och chilli bites.
Jag har inte hittat något liknande i Sverige och började fundera på att helt enkelt göra det själv. Det har tagit många års trial and error för att få till den rätta smaken och konsistensen. Tills en sommardag år 2020 när vi med rätt kött och rätt förutsättningar lyckades. Smakerna tog oss tillbaka till Afrika.

Nästa steg var självklart. Vi ville så gärna att andra ska få ta del av det goda och vi bestämde oss för att våga satsa för att få ut produkterna till er. Våra viktiga kunder!

Om Thomas Lilja

En friluftsälskande aktiv person som gärna sportar, jagar eller bara njuter av livet med familjen.
Jag har rökt och grillat kött under många år för att ha på sjön, i skogen eller framför TV:n så steget var inte långt att ta sig an utmaningen att torka kött. Det visade sig svårare än jag först trodde.

Många kilo kött har fått gå åt för att komma fram till rätt temperatur, rätt hastighet på fläkten och rätt luftfuktighet. För att inte tala om rätt kryddblandning som är riktigt svår i sig.

Jag värdesätter och har som grund att produkterna som ska ätas ska vara så rena och närproducerade som möjligt.

Det hållbara miljötänkandet är en röd tråd genom hela företaget.

Bush Candys produkter


Kontakta oss

Kontakta oss gärna

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

Bush Candy

Södra Mariedalsvägen 6

74948 Enköping

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå