Hardö kultur

Hemisda

Om oss

Hur skapar man bäst förutsättningar för bra träningsresultat och välmående?

Vi, Peter och Maria, har länge haft ett brinnande intresse för träning, hälsa och kost! Peter har ursprungligen en bakgrund inom byggindustrin och Maria inom textilbranschen men vi var överens om att framtiden handlar om miljön och hälsan. Hur optimerar man sin hälsa? Hur skapar man bäst förutsättningar för bra träningsresultat och välmående? Hur spelar gener in? Och hur mycket påverkar tarmfloran i allt ovanstående?

Vi har fortfarande massor av spännande frågor som snurrar i våra huvuden och allteftersom kommer vi delge de insikter vi får under resans gång! För det viktigaste för oss är att fler upptäcker hur mycket vår kost påverkar vår hälsa och att det är härligt att ha så mycket möjligheter att påverka den med bara lite insikt och kunskap!

Hardö kulturs produkter


Kontakta Hardö kultur

Kontakta oss gärna

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

Hardö Kultur

Ahlbergersväg 3

61138 Nyköping

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå