Öja gård

Hemsida

Om oss

Öja Gård ligger nära Hjälmaren mellan Eskilstuna och Katrineholm.Vi som driver gården är Ebba och Gustaf tillsammans med vår border collie Paddy. Vi har ca 30 vattenbufflar, 160 tackor, och på våren ca 300 lamm, på gården finns även pärlhöns, kalkoner, vaktlar och gäss.

Våra djur går ute och betar i hagarna hela våren, sommaren och hösten. Det finns även en damm som bufflarna älskar att svalka sig i en varm sommardag. Är dei en annan hage, gräver de sig ett eget gyttjebad istället.

Vi säljer ÖjaBuffelmozzarella dvs svensk buffelmozzarella och buffelyoghurtnärproducerat kött av Öjalamm och ÖjaBuffel samt lammskinn. Buffelmozzarellan görs i vårt nya gårdsmejeri. Hantverkskonsten har vi lärt oss genom flera besök på minimejerier i Italien och med hjälp av vår mozzarellalärare Angelo. Det är svårt men väldigt roligt och tillfredställande att smaka på det goda resultatet.

Öja gårdsprodukter


Kontakta Öja gård

Kontakta oss gärna

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

Öja gård

640 40 Stora Sundby

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå