The hairy pig

Hemsida

Om oss

Idén om The Hairy Pig kläcks under en vildsvinsjakt i Loire-dalen i Frankrike. Efter att för första gången, hösten 2008, ha skådat vildsvin får Joseph Turner, född i England och uppvuxen där och i Spanien, idén att öppna en restaurang med namnet ”The Hairy Pig”. Föga anade Joseph då att drömmen en dag skulle bli sann, dock flera år senare och lite längre norrut, i Sverige för att vara helt exakt, med framtida svenska hustrun och affärspartnern Karolina Turner.

2005 tar Joseph examen från den internationellt kända kulinariska skolan i England Leith’s School of Food and Wine i London. Han fortsätter sin gastronomiska  utveckling på restauranger i Dubai, Spanien, England, samt i de franska Alperna och på Guernsey. 2009 bestämmer sig Joseph för att fördjupa sin teoretiska kunskap inom restaurang- och hotellvärlden och börjar studera på den Schweiziska hotell- och restaurangskolan ”The International School of Hotel Management Les Roches”. På skolan träffar Joseph svenska studenten Karolina. De två studiekamraterna börjar spendera mer tid tillsammans med en gemensam passion för mat, livsmedelsråvaror, vin, service och restaurangvärlden i sin helhet. Drömmen om att tillsammans öppna ett ”The Hairy Pig” får sin början.

Gårdar och produkter

I maj 2014 går Joseph och Karolinas dröm i uppfyllelse. Tillsammans öppnar de The Hairy Pig Deli på Österlånggatan 9 i Stockholms Gamla stan i en liten lokal med endast 15 gästplatser. Deras specialitet är Farm to Table: hemlagade smårätter, såsom fläskkorvar på råvaror från familjeägda lokala gårdsuppfödaren, Åby Gård, Husby – Långhundra, norr om Stockholm. Deras mål är att sprida passionen för mat och dryck av hög kvalitet, utan mellanhänder, och att skapa en oförglömlig och unik mat- och dryckesupplevelse för sina gäster.

Vildsvinskorv, Vildsvinsköttbullar, Vildsvinsburgare, The Hairy Pigs Ketchup

Lammkorv, Långkok på Vildsvinsfilé med vitlök, rosmarin, timjan, enbär, The Hairy Pigs Bacon med fläskkött

Rårörda Svenska lingon, Hjortkorv, Fläskkorv,

Vildsvinsfärs

Hjortfärs

Vildsvinsfilé

Hjort innanlår

Hjort Fransyska

Älgstek

The hairy pig produkter


Kontakta The hairy pig

Kontakta oss gärna

Så hanterar vi dina personuppgifter: farmerandbutcher.se/integritetspolicy

Hitta hit

The hairy pig

Lilla Nygatan 13

111 28 Stockholm

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå